Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuwsberichten

 • Foto's van de Keunetocht in de De Panne staan online

  De fotoreportage van De Panne staat online.
  Alle foto's kunnen gratis worden gedownload in het fotoalbum. 
  Voor diegenen die nog geen lid van MTB-You zijn kunnen dat vooraf eerst doen, en pas daarna kan je de foto downloaden. Lid worden van MTB-You is helemaal gratis.
  De fotoreportage van De Panne staat online.

  Alle foto's kunnen gratis worden gedownload in het fotoalbum

  Voor diegenen die nog geen lid van MTB-You zijn kunnen dat vooraf eerst doen, en pas daarna kan je de foto downloaden. Lid worden van MTB-You is helemaal gratis.

  MTB-You
  Geplaatst door jackvanlommel op 25 mei 2018 om 00u00
 • Foto's op de Keunetocht van 21 mei 2018

  Parcours: door bikers voor bikers
  Strand, Duinen, Bosjes, Technische stroken, enkele veldwegels en enkele éénmalige doorgangen. De zelf aangelegde stukken en aangelegde brug ontbreken ook dit jaar niet!
  Dit jaar is er ook de doorgang op het militair domein te Koksijde waar je je volledig choco kan rijden op de unieke single track. Bissen is uiteraard ook mogelijk.
  De 4 km single track in het Calmeynbos ook gebist worden.
  Blijf aub op het bepijlde parcours zodat onze toertocht ook volgend jaar terug op de kalender kan staan. De goede afspraken met ANB wensen we te behouden.
  Controle door de keuns en door ANB op het parcours zal er zijn. De opvallende keunepolsbandjes geven je toegang tot bepaalde stroken.
  MTB-You zal aanwezig zijn op de Keunetocht voor het maken van een fotoreportage.
  Nadien kan je op onze website je foto downloaden.

  Op de keunetocht mag je Duinen, Bosjes, Technische stroken, enkele veldwegels en enkele éénmalige doorgangen verwachten. De zelf aangelegde stukken en aangelegde brug ontbreken ook dit jaar niet! Dit jaar is er ook de doorgang op het militair domein te Koksijde waar je je volledig choco kan rijden op de unieke single track.

  Het is op dit parcours dat jullie onze fotograaf kunnen spotten ;-)

  Alvast veel plezier!

  Het MTB-You team

   
  Geplaatst door jackvanlommel op 16 mei 2018 om 00u00
 • Laatste dag bij MTB-You

  Beste sportliefhebbers,

  Na 9 jaar neem ik definitief afscheid bij MTB-You. 
  Vandaag was het dus mijn laatste dag bij MTB-You. Wie mijn opvolger wordt is bij mij nog niet bekend.

  Ik wens de persoon die mij gaat opvolgen veel succes en plezier met deze leuke hobby als administrator.

  Misschien is er wel iemand onder de liefhebbers hier die graag als vrijwilliger de taak als admin wil uitvoeren?
  Stuur dan even een berichtje naar info@mtb-you.be of nl.

  Veel plezier met jullie hobby en sport. Misschien komen we elkaar nog wel eens tegen op een toertocht?

  Vriendelijke groeten,
  Hak


  Geplaatst door mghak op 07 mei 2018 om 00u00
 • 'Ucom2bike' MTB toertocht te Mechelen..

  Mechelen - Ucom2bike is een organisatie die zich integraal inzet voor verschillende goede doelen. Zij organiseren op 6 mei 2018 niet enkel een MTB toertocht, maar nog veel meer, waaronder wegtoertochten, moto-tochten en nog veel meer. Neem hiervoor een kijkje op de website.

  Starturen en inschrijven

  Vanaf de Mechelseweg 60 kan worden ingeschreven en gestart voor 20 en 35 km tussen 8 en 14 uur. De 50 en 75 km hebben een iets minder ruime start gelegenheid. Zij kunnen starten tussen tot maximaal 12 uur. De bevoorradingen zijn uitstekend te noemen. Op de 75 km zijn er maar liefst drie bevoorradingen en op de 50 km twee keer. De 35 km telt één bevoorrading.

  Bewaakte fietsenstalling

  Naast een ruime parkeergelegenheid zijn er ook nog gescheiden douche mogelijkheden en een schoonmaakstand voor de mountainbike. Tot 17 uur kan men tijdens de aprés bike de mountainbikes veilig stallen in de bewaakte fietsenstalling. 

  Hak
  Geplaatst door mghak op 29 april 2018 om 00u00
 • Bike Fun Team te Deurne-Diest met fotograaf MTB-You

  Deurne Diest - Op 29 april 2018 organiseren het Bike Fun Team uit Deurne-Diest alweer de 24e editie van hun Mountainbike toertocht.

  Bewaakte fietsenstalling

  Vanaf zaal Sok aan de Hasseltsebaan 43 kan er tussen 8 en 10.30 uur worden gestart voor 26, 36, 48 en 65 km puur mountainbikeplezier. Dat de organisatoren al de nodige ervaring hebben met het organiseren van MTB toertochten zegt voldoende bij deze 24e editie in 2018. Daarom is er steeds weer een bewaakte fietsenstalling, zodat deelnemers de inschrijvingen en de après bike met een gerust gemoed kunnen voltooien. De bevoorrading krijgt zoals jaarlijks steeds weer de nodige afwisseling en iets extra's. Leden van de VWB betalen slechts 3 euro, en dit is mede mogelijk gemaakt door deze sponsoren, waarvoor dank! 

  Fotograaf MTB-You

  Op deze toertocht is een fotograaf van MTB-You aanwezig. De foto's kunnen vanaf dinsdagavond 1 mei 2018 gratis worden gedownload in het fotoalbum.

  Hak

  Geplaatst door mghak op 27 april 2018 om 00u00
 • Learn the real stuff met MTBClinics.be

  MTBclinics.be draagt de mountainbikesport een warm hart toe en promoot de bijhorende gezonde levensstijl in al zijn vormen. De natuurbeleving en het uitdagende aspect van het mountainbiken inspireert ons om allen hiervan voluit mee te laten genieten.
  Iedereen kan bij ons terecht voor kwalitatieve mountainbike opleidingen: van de beginner, die de basis van het mountainbiken wil aanleren of de fervente wedstrijdrijder die zijn techniek wil fine tunen tot de avonturier die een onvergetelijke ervaring wil opdoen.
  Visie
  MTBclinics.be gelooft erin dat we het vertrouwen, rendement en technisch kunnen van iedere rijder kunnen verhogen. Een betere beheersing van de fiets zorgt voor sterkere prestaties, meer veiligheid en vooral ook meer plezier tijdens de rit.
  MTBclinics.be wil een referentie zijn op gebied van techniektraining. Met veel enthousiasme en ervaring begeleiden wij eenieder naar een hoger niveau.
  MTBclinics.be is er om de échte knepen van het mountainbike aan te leren aan de hand van telkens een unieke ervaring…The Real Stuff!
  Strategie
  We verbeteren je techniek aan de hand van een doelgerichte “Clinic” waar de persoonlijke aanpak van de instructor centraal staat. De verschillende niveaus zorgen voor een opleidingstraject waar je kunt groeien van starter tot pro.
  We gaan samen met jou op zoek naar jouw “moment de gloire”. Misschien is dit wel tijdens enkele dagen in de bergen met vrienden, weg van de bewoonde wereld, op een eindeloze singletrack.
  We voorzien een professionele omkadering waar we zowel jouw “skills” als bike tot in de puntjes afstellen op grensverleggende prestaties.
  We willen vooral plezier, lachen en een knipoog naar alles wat moet en niet mag.
  MTBclinics.be draagt de mountainbikesport een warm hart toe en promoot de bijhorende gezonde levensstijl in al zijn vormen. De natuurbeleving en het uitdagende aspect van het mountainbiken inspireert ons om allen hiervan voluit mee te laten genieten.

  Iedereen kan bij ons terecht voor kwalitatieve mountainbike opleidingen: van de beginner, die de basis van het mountainbiken wil aanleren of de fervente wedstrijdrijder die zijn techniek wil fine tunen tot de avonturier die een onvergetelijke ervaring wil opdoen.

  Visie

  • MTBclinics.be gelooft erin dat we het vertrouwen, rendement en technisch kunnen van iedere rijder kunnen verhogen. Een betere beheersing van de fiets zorgt voor sterkere prestaties, meer veiligheid en vooral ook meer plezier tijdens de rit.
  • MTBclinics.be wil een referentie zijn op gebied van techniektraining. Met veel enthousiasme en ervaring begeleiden wij eenieder naar een hoger niveau.
  • MTBclinics.be is er om de échte knepen van het mountainbike aan te leren aan de hand van telkens een unieke ervaring…The Real Stuff!

  Strategie

  • We verbeteren je techniek aan de hand van een doelgerichte “Clinic” waar de persoonlijke aanpak van de instructor centraal staat. De verschillende niveaus zorgen voor een opleidingstraject waar je kunt groeien van starter tot pro.
  • We gaan samen met jou op zoek naar jouw “moment de gloire”. Misschien is dit wel tijdens enkele dagen in de bergen met vrienden, weg van de bewoonde wereld, op een eindeloze singletrack.We voorzien een professionele omkadering waar we zowel jouw “skills” als bike tot in de puntjes afstellen op grensverleggende prestaties.
  • We willen vooral plezier, lachen en een knipoog naar alles wat moet en niet mag.


  MTBClinics from MTBclinics.be on Vimeo.   

   

  Geplaatst door jackvanlommel op 19 april 2018 om 00u00

Gratis foto's door MTB-You

MTB-You Social & toertochten App

Download de MTB-You Toertochten kalender


Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.

U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!