Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Verslag: Ravels-Eel verbaasd menig mountainbiker..

 • De ATB toertocht te Ravels-Eel van zondag 12 februri 2017 kreeg helaas in de nacht van 11 op 12 februari te maken met een forse dooi inval.

  Spektakel brug

  Was het op zaterdag nog een mooi met sneeuwwit bedekt tapijt parcours, dat veranderde wel na enige tijd op de zondagochtend in wat zachtere ondergrond waardoor het opspattende slik goed zichtbaar werd op de aangezichten van vele mountainbikers. Echter, de dooi kon de pret niet drukken, en omgeven door nog steeds mooie witte aangezichten op de landerijen konden de deelnemers op het laatste nog genieten van een prachtig obstakel wat werd neergezet. Een zelf gebouwde brug waar je nog even alle reserves voor uit de kast moest halen kreeg veel bijval. 'Ze hebben hier echt een leuk parcours van gemaakt en zoveel singeltracks heb ik nog nooit gezien', liet een deelnemer mij nog weten.

  Grote schoonmaak

  Dat je van deze tocht niet echt schoon terug zou komen was voor vertrek al merkbaar aan de ondergrond. Ondanks de besmeurde aangezichten, toch ook bij de meesten vele blije gezichten. 'Een super afspuitstand, dat wel, maar er mochten een paar meer hoge drukspuiten aanwezig zijn', aldus een haastige deelnemer. 

  Een goed georganiseerde toertocht die ook te maken kreeg met de wintergrillen van de afgelopen dagen ontving nietemin bijna 800 deelnemers. 'Hierover kunnen we zeker niet klagen, vooral gezien de omstandigheden van vannacht', aldus Frans Kouws van de organisarende vereniging MTB-Den Eel uit Ravels. 

  MG Hak
  Geplaatst door mghak op 14 februari 2017 om 18u15
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.