Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Verslag: Heerlijke braadworst als afsluiter beviel goed..

 • Op 1 en 2 april 2017 werd de 2-daagse Breydel Classic in Sint Kruis(Brugge) verreden met op beide dagen een weg- en MTB toertocht. Het weekend werd prima bezocht door vele liefhebbers uit zowel Vlaanderen en Nederland. De VWB klassieker bleek, mede door het mooie weer zeer aantrekkelijk, maar ook de VTT of anders geschreven de MTB toertochten lokten op zaterdag en zondag maar liefst 1184 deelnemers in zijn totaliteit.

  Braadworst

  Voor de een was het kanaal een verfraaiing van de toertocht en voor een ander dan weer de smalle weggetjes met korte technische stukjes. Toch hoorden wij van sommige deelnemers dat er misschien wel meer valt uit te halen, maar hoogstwaarschijnlijk had e.e.a. te maken met de vergunningen. De zandstrook werd voor sommigen toch nog een verrassende uitdaging waar menigeen zijn techniek kon laten zien. Het kurkdroge parcours sprak velen aan, en de braadworst werd achteraf zeker gewaardeerd, zelf door enkele Nederlandse deelnemers.

  Bedankje

  De organisatie vindt een woord van dank dan ook op zijn plaats richting alle deelnemers die er uiteindelijk een prachtige dag van hebben gemaakt. Altijd 'plezant' om opgewekte mensen te zien, en het mooie weer speelde hierbij een grote rol..
  Geplaatst door mghak op 06 april 2017 om 11u42
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.