Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Verslag: 1503 deelnemers waarderen deze organisatie..

 • Leopoldsburg - Op 4 maart 2018 werd de 18e Eindhappening van Fietspromo verreden te Leopoldsburg. Maar liefs 1503 deelnemers genoten van een mooi parcours wat voor een vrij groot deel werd uitgezet op het militaire domein. 

  Bataljon logistiek

  De organisatie(het bataljon logistiek) van deze 18e editie te Leopoldsburg konden met tevredenheid terug kijken op een zeer geslaagde eindhappening van Fietspromo. Het had geen dag later gemogen, omdat dan het parcours er iets drassiger had kunnen bijliggen. Op zondag viel de dooi in, maar er was nog voldoende harde bevroren ondergrond om de winterse sfeer van de afgelopen dagen te kunnen ervaren tijdens het mountainbiken. 

  Parcours

  De een vind 25 hm. al heel wat, terwijl een ander spelend fietst over 300 hm. Dit is een kwestie van voornamelijk training, waarbij kracht en duurvermogen een belangrijke rol spelen. Waar het voornamelijk bij MTB-You om draait is het plezier van het mountainbiken, waar ook nog aandacht kan zijn voor de omgevingen. Daarom koesteren wij de toertochten in onze kalenders als ontspanning. Op deze toertocht krijgen vele deelnemers eenmalig de kans om over een militair domein te fietsen waar ze anders niet zo snel op geraken. Dat is dan weer het mooie ervan, waar je als het ware een nieuwe omgeving ervaart als mountainbiker.

  Fotograaf

  Ruim van tevoren hebben wij aangekondigd dat er op deze toertocht een fotograaf van MTB-You aanwezig zou zijn. Helaas, maar een dag voor de toertocht werd onze fotograaf ziek, en het was te kort dag om nog een vervanger te vinden. De meeste collega's fotografen hadden elders al afspraken gemaakt. We hebben diezelfde avond nog een aankondiging geplaatst, maar we kunnen ook begrijpen dat sommigen dit niet meer hebben gezien. Hiervoor alsnog onze excuses.

  Hieronder nog een leuke impressie op beeld met dank aan Guido Verheyen.

  Hak

  Geplaatst door mghak op 07 maart 2018 om 18u35
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.