Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Verslag: LeieRenners blikken tevreden terug..

  • Zulte - Op 7 april 2018 werd alweer de MTB Klassieker van het Goede Doel verreden te Zulte. De organisatie was in handen van de LeieRenners

    Parcours

    De organisatoren hadden ten opzichte van de vorige editie wat aanpassingen gedaan aan het parcours. Zo verliep het MTB parcours voor sommige deelnemers in bepaalde gebieden tegenovergesteld. Het geheel krijgt dan een andere ervaring en afwisseling ten opzichte van vorig jaar. De aanvang van het parcours verliep afwisselend met regelmatig wat verharde ondergrond ertussen. Dit werd halverwege ruimschoots goedgemaakt door de leuke singeltracks en afwisselende hoogteverschillen. Soms hadden wij de indruk dat er hier en daar wel een pijltje meer mocht hangen. Vooral bij een bepaalde oversteek, waar menig deelnemer wel eens aarzelde welke kant men moest kiezen. Het overige, en op organisatorisch vlak was gewoon perfect. Goede vlotte inschrijvingen en heerlijke bevoorrading. De après bike was genieten, waar een frietje en hamburger heerlijk smaakten. De LeieRenners kunnen tevreden terugblikken op een geslaagde editie 2018.

    Hak

    Geplaatst door mghak op 09 april 2018 om 16u41
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.