Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: 18e editie van Middelkerkse Chouffetocht

 • Foto's van De Haan bestellen en thuis laten bezorgen? KLIK HIER

  Middelkerke
  - 5 november 2017 wordt voor alweer de 18e keer de Middelkerkse Chouffetocht verreden.

  Gratis Hot-Dog

  Een van de jarenlange tradities op deze toertocht is de achteraf gratis Hot-Dog. Een heerlijk broodje met worst na de inspanning is altijd een welkome aanvulling voor velen. De après bike staat in Middelkerke bekend om zijn hoog gehalte aan vermaak en sfeer. 

  Afstanden en parcours

  Het parcours bevat tal van duinstroken die perfect berijdbaar zijn, polders, singeltracks en niet te vergeten de mooie strandstroken langs de kust en over de golfbrekers. Er zijn drie prachtige afstanden uitgezet van 30, 47 en 58 km door dames en heren die ervaren zijn in het mountainbiken. De start is bij sporthal De Branding aan de Populierenlaan te Middelkerke. 

  Fotograaf MTB-You

  Er kan worden gestart tussen 8 en 11 uur. De kosten voor deelname aan deze prachtige toertocht zijn bescheiden te noemen. Voor 4 euro hebben jullie een ochtend fun van de bovenste plank. Op deze tocht is een fotograaf van MTB-You aanwezig. De foto's kunnen vanaf dinsdag gratis worden gedownload in het fotoalbum op deze website.

  Hak
  Geplaatst door mghak op 31 oktober 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.