Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: 26e editie MTB toertocht WTC Woensdrecht..

 • Hoogerheide - WTC Woensdrecht organiseren alweer voor de 26e keer de MTB toertocht met start en aankomst in Hoogerheide.

  Startlocatie vroeger en nu

  Wie al wat langer deze schitterende MTB toertocht kent, weet dan enkele jaren geleden nog werd gestart vanaf de Volksabdij te Ossendrecht. Omwille van de douche mogelijkheden heeft de organisatie destijds in goed overleg met de Volksabdij besloten om de samenwerking wel te behouden, maar de start- en aankomstlocatie te verleggen naar het sportpark Jac van Hoek van voetbalvereniging METO te Hoogerheide. Er kan worden gestart tussen 8 en 10.30 uur. Inschrijvingsgeld is nog steeds heel democratisch en kost slechts 4 euro. Kinderen tot en met 14 jaar nemen vanzelfsprekend gratis deel aan de toertocht.

  Routes en afstanden

  Er zijn vier fantastische routes uitgepijld op en rondom de Brabantse Wal. De 15 km is een prachtige kidstour, maar ook geschikt voor de beginners, die eens willen ervaren hoe mountainbiken aanvoelt. Verder zijn er routes van 25, 35 en 45 km die u zullen verbazen hoe gevarieerd men in Woensdrecht kan mountainbiken. Van prachtige boswegen naar steile klimmetjes, gevolgd door speelse singeltracks. 

  Fotograaf MTB-You

  Op deze toetocht is voor de eerste keer een fotograaf van MTB-You aanwezig. Er zullen zoveel mogelijk deelnemers worden vereeuwigd met een leuke foto die vanaf dinsdag 19 december 2017 kunnen worden gedownload in het fotoalbum op MTB-You NEDERLAND. Let op: Het kan altijd voorkomen dat een deelnemer wordt gemist of dat een foto is mislukt. Bij voorbaat hiervoor onze welgemeende excuses. 

  Hak
  Geplaatst door mtbj op 16 december 2017 om 08u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.