Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: 2e Sloeber MTB-toertocht Clinge..

 • Clinge - Vanaf het sportcomplex Malpertuus aan de Malpertuuslaan 7 te Clinge organiseren Marty Poppe en Serge Hoefnagels de 2e Sloeber MTB toertocht op 21 januari 2018.

  Verbeteringen na adviezen

  De organisatoren willen in navolging van 2017 weer groots en professioneel uitpakken. Naast de drie afstanden 30, 40 en 50 km is er dit jaar een MTB-clinic voorzien waar ook kids gezamenlijk starten om 10 uur. De overige afstanden kunnen starten tussen 8 en 10.30 uur. Verder is er ook nog een gratis bewaakte fietsenstalling en een ruime bevoorrading onderweg. Ook zijn er aan het parcours verbeteringen aangebracht en zijn de slechtste stukken uit de routes gelaten. Ook zullen er meer schoonmaakslangen om jej fiets af te spuiten voor handen zijn. De EHBO en de verkeersregelaars staan ook bij drukke oversteekplaatsen om u veilig over te loodsen. De après-bike moet deze 2e editie wederom succesvol afronden.

  Gratis foto's

  Tijdens deze tocht zal een fotograaf van MTB-You de deelnemers vereeuwigen als leuk aandenken. De foto's zijn een tweetal dagen later gratis te downloaden in het fotoalbum.

  Meer info: Klik hier
  Geplaatst door mghak op 19 januari 2018 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.