Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: 4de Halloween AVOND mtb toertocht..

 • Op vrijdagavond 27 oktober 2017 wordt de 4e editie van de Halloween avond MTB toertocht verreden in Oostduinkerke. Voor diegenen die deelnamen aan de vorige editie('s) weten dat bij het juiste weerbeeld de toertocht iets geheimzinnigs heeft. 

  Halloween

  Zoals reeds geschreven staat deze MTB toertocht in het teken van Halloween. Een griezelig tintje is dan ook deze avond meegegeven op verschillende en verrassende plaatsen op en rond het parcours. 

  Afstanden en vertrektijden

  Er kan worden gekozen voor drie afstanden, 24, 33 en 45 km. Starten kan tussen 18 en 20.30 uur. De inschrijving bedraagt 4 euro en voor jongeren onder de 16 slechts 2 euro. Voor iedere deelnemer is er achteraf een leuk gadget. De inschrijvingen, start en aankomst zijn aan de Hazebeekstraat 11 te Oostduinkerke.

  Meer info: Klik hier..


  Geplaatst door mghak op 23 oktober 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.