Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: 8ste avondmountainbike op 14 juli 2017 - Herfelingen

 • De jaarlijkse toertocht van "Waanzinnig Weekend” is stilaan geen onbekende meer in mountainbikeland. Geen klassieke rit op zondagvoormiddag maar een stevige avondtocht op vrijdag.

  Zowel de occasionele als de doorwinterde biker kunnen zich uitleven op een afwisselend en regelmatig pittig parcours. De tocht kan zowel gereden worden bij daglicht als bij nacht. Dit zorgt voor een extra uitdaging aan de nachtraven onder ons.

  Er zijn weer twee afstanden voorzien van respectievelijk 30 en 50 kilometer. We rijden door het glooiende landschap van Herne, Oetingen en Galmaarden.

  Dit over een totaal aangepast parcours.

  Op het zomerterras kan je nagenieten van een gezellige après-bike.

  Voor deze editie wordt er dit jaar aan elke deelnemer een GRATIS La Chouffe van 't vat of frisdrank aangeboden. In de feesttent start ondertussen de Lunatic Night. Dit voor wie het weekend stevig wil beginnen.


  Meer info kan je hier vinden!


  Geplaatst door jackvanlommel op 15 juni 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.