Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Bike Fun Team te Deurne-Diest met fotograaf MTB-You

 • Deurne Diest - Op 29 april 2018 organiseren het Bike Fun Team uit Deurne-Diest alweer de 24e editie van hun Mountainbike toertocht.

  Bewaakte fietsenstalling

  Vanaf zaal Sok aan de Hasseltsebaan 43 kan er tussen 8 en 10.30 uur worden gestart voor 26, 36, 48 en 65 km puur mountainbikeplezier. Dat de organisatoren al de nodige ervaring hebben met het organiseren van MTB toertochten zegt voldoende bij deze 24e editie in 2018. Daarom is er steeds weer een bewaakte fietsenstalling, zodat deelnemers de inschrijvingen en de après bike met een gerust gemoed kunnen voltooien. De bevoorrading krijgt zoals jaarlijks steeds weer de nodige afwisseling en iets extra's. Leden van de VWB betalen slechts 3 euro, en dit is mede mogelijk gemaakt door deze sponsoren, waarvoor dank! 

  Fotograaf MTB-You

  Op deze toertocht is een fotograaf van MTB-You aanwezig. De foto's kunnen vanaf dinsdagavond 1 mei 2018 gratis worden gedownload in het fotoalbum.

  Hak

  Geplaatst door mghak op 27 april 2018 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.