Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: DDW Classic, een weekend gegarandeerd fietsplezier..

 • Desselgem - Zowel op zaterdag 14 als op zondag 15 april 2018 wordt de DDW Classic verreden en georganiseerd door de Desselgemse wielertoertsten.

  MTB en wegtoertocht

  Vanaf de Pompoenstraat 44 bij de sporthal kan er worden gestart en ingeschreven. Op 14 april kan dat tussen 7.30 en 14 uur voor zowel de MTB als de wegtoertocht. Op zondag 15 april kan eveneens aan de Pompoenstraat 44 bij de sporthal worden gestart, maar dan tussen 7.30 en 10.30 uur. Voor het mountainbiken zijn er op beide dagen maar liefst zeven afstanden uitgezet. De 35, 45, 60, 75, 90, 105 en 115 km geven aan de meeste liefhebbers ruime keuze om zich van hun beste kant te laten gelden. Ook de wegtoertocht kan op dezelfde dagen worden verreden. Voor de wegtoertocht zijn er vier afstanden uitgezet. De 35, 65, 95 en 135 km geven aan elk niveau meer dan voldoening.

  Gratis bewaakte fietsenstalling

  Naast een ruime accomodatie zijn er ook nog bevoorradingen waar de sporter tip-top wordt voorzien van voeding en drank. Er is bij de inschrijving een gratis bewaakte fietsenstalling zodat u onbezorgd kan inschrijven en/of kan nagenieten tijdens de après bike.

  Let op: Door in te schrijven gaat u akkoord met deelname volledig op eigen risico. Schade, diefstallen en en eventuele letsels of vervolgschade kunnen niet worden verhaald op de organisatie, de Desselgemse Wielertoeristen of haar leden.

  Hak
  Geplaatst door mghak op 13 april 2018 om 12u30
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.