Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: De Everbike sleurhut - Crowdfunding

 • Over het project
  We zijn 2 mountainbike freaks die een jaar terug zijn gestart met Everbike. Hiermee organiseren we begeleide all-in mountainbike tochten door de Vlaamse Ardennen. Tijdens onze tochten staat steeds één aspect centraal en dat is alle deelnemers een unieke ervaring bezorgen zonder zorgen. No stress, just fun!
  Om deze ervaring nog unieker te maken dromen we ervan een eigen “sleurhut” te kunnen bouwen. Jawel, je leest het goed, een sleurhut die we kunnen inzetten om onze picknicks, bevoorradingen, workshops en teambuildings nog unieker maken. Daarnaast willen we deze ook gebruiken als promohut tijdens fietsevenementen.
  Stel je voor, een picknick bij een unieke sleurhut op een idyllische locatie ergens in Vlaanderens mooiste landschap. Wie droomt daar nu niet van?! ☺
  Wil je deel uitmaken van deze unieke ervaring? Dat kan door ons te steunen en één van de leuke beloningen rechts te kiezen. Er is voor elk wat wils en mocht onze campagne niet slagen dan krijg je je geld volledig terug!
  Samuel De Neve en Joeri Van Holder uit Everbeek vragen jullie om hulp met een originele crowdfunding campagne voor een eigen sleurhut.


  Over het project

  2 mountainbike freaks die een jaar terug zijn gestart met Everbike. Hiermee organiseren we begeleide all-in mountainbike tochten door de Vlaamse Ardennen. Tijdens deze tochten staat steeds één aspect centraal en dat is alle deelnemers een unieke ervaring bezorgen zonder zorgen. No stress, just fun!

  Om deze ervaring nog unieker te maken dromen ze ervan een eigen “sleurhut” te kunnen bouwen. Jawel, je leest het goed, een sleurhut die ze kunnen inzetten om hun picknicks, bevoorradingen, workshops en teambuildings nog unieker maken. Daarnaast willen ze deze ook gebruiken als promohut tijdens fietsevenementen.

  Stel je voor, een picknick bij een unieke sleurhut op een idyllische locatie ergens in Vlaanderens mooiste landschap. Wie droomt daar nu niet van?! ☺

  Wil je deel uitmaken van deze unieke ervaring? Dat kan door hen te steunen voor een klein bedrag en één van de leuke beloningen te kiezen. Er is voor elk wat wils en mocht de campagne niet slagen dan krijg je je geld volledig terug! ;-)

  Via crowdfunding! Met nog een goeie 11 dagen te gaan zitten ze bijna aan 50% van hun doelbedrag
  Geplaatst door jackvanlommel op 26 juni 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.