Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: De slag rond Gavere..

  • Gavere - Het had zo maar een historische veldslag kunnen geweest zijn, ware het niet dat dit een sportieve uitdaging is in de vorm van een mountainbike toertocht te Gavere die wordt georganiseerd door MTB Gavere op zaterdag 17 maart 2018.

    Vlaamse Ardennen

    Wie Gavere een beetje kent weet dat het in een mooie omgeving ligt ten noorden van de Vlaamse Ardennen. De toertocht doet dan ook haar naam alle eer aan. Dat het een (uitputting)slag zal worden om aan de aankomst te verschijnen, is een zekerheid. De vier afstanden zijn zorgvuldig uitgezet. Er kan worden gekozen voor 35, 50, 80 of zelfs 90 km mountainbiken over schitterende onverharde gebieden. Starten kan vanaf de voetbalkantine van KFC Gavere-Asper aan de sportdreef 1. Tussen 8 en 14 uur heeft u alle tijd om er een prachtig mountainbike uitstapje van te maken.

    Hak


    Geplaatst door mtbj op 13 maart 2018 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.