Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Drie Strava segmenten tijdens Seyns Krieretocht..

 • Sint-Denijs Zwevengem - Op zondag 17 december 2017 organiseren De Krierecrossers hun MTB Seyns Krieretocht.

  Verslag 2016

  Wie benieuwd is naar de ervaringen van een deelnemer in 2016, die moet maar eens dit verslag lezen. Misschien bent u dan overtuigd van deze prachtige toertocht. 

  Nieuwe startlocatie

  Dit jaar is er gekozen voor een nieuwe startlocatie. Niet zozeer is het adres verandert, maar nu kan er gestart worden vanuit de gemeentelijke turnzaal. Inschrijven en starten kan dus tussen 8 en 11 uur aan de Dalestraat 38 in de turnzaal aldaar van het gemeentelijk sportcomplex. 

  Strava

  Steeds meer en meer fietsliefhebbers maken gebruik van STRAVA. De Krierecrossers liften mee op de populariteit van dit medium, net zoals ook MTB-You een onderdeel op STRAVA heeft. Er zijn dus tijdens deze toertocht drie STRAVA segmenten uitgezet, die deelnemers wat sneller kunnen fietsen. De organisatie waarschuwt wel dat het een toertocht betreft en vraagt om respectvol om te gaan ten opzichte van alle deelnemers.

  Hak


  Geplaatst door mghak op 16 december 2017 om 15u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.