Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Dwars door de Eifel, van Noord naar Zuid - April 2018

 • Trans Eifel MTB: een uitdagende en afwisselende GPS-toertocht langs de ruige westzijde van de Eifel. De route slingert door donkere bossen, over berghellingen, door rivierdalen en langs eeuwenoude stadjes. Tussen Monschau (Rohren) en de burcht van Bollendorf overwin je 180 kilometer en meer dan 4000 hoogtemeters. Het terrein op deze Eifel doorsteek is ruig en afwisselend.
  Trans Eifel MTB: een uitdagende en afwisselende GPS-toertocht langs de ruige westzijde van de Eifel. De route slingert door donkere bossen, over berghellingen, door rivierdalen en langs eeuwenoude stadjes. Tussen Monschau (Rohren) en de burcht van Bollendorf overwin je 180 kilometer en meer dan 4000 hoogtemeters. Het terrein op deze Eifel doorsteek is ruig en afwisselend.  De Trans Eifel MTB is qua intensiteit, afstand en hoogtemeters te vergelijken met een middelzware TransAlp, en dat op nog geen 250 kilometer van huis! De eindeloos op en neer gaande trail in combinatie met een hier en daar een technisch ingewikkeld parcours zorgen voor een fysieke, maar ook mentale uitdaging.

  In twee dagen:
  12 t/m 15 april 2018Voor mountainbikers met een zeer goede conditie die twee dagen achterelkaar 6 à 7 uur kunnen klimmen en afdalen.

  In drie dagen:
  18 t/m 22 april 2018Voor mountainbikers die naast de sportieve uitdaging extra willen genieten van de omgeving. 


  Logistiek

  Tweedaagse
  Met eigen vervoer kom je aan op donderdag 12 april. Je rijdt de route in twee dagen.Zondagochtend 15 april rijden we met een bus terug naar de startplaats. De MTB's gaan mee op een speciale aanhanger.Aan het eind van de middag is iedereen weer thuis.

  Driedaagse
  Met eigen vervoer kom je aan op woensdag 18 april. Je rijdt de route in drie dagen.Zondagochtend 22 april rijden we met een bus terug naar de startplaats. De MTB's gaan mee op een speciale aanhanger.Aan het eind van de middag is iedereen weer thuis.

  Meer info via http://www.transeifel.nl


  Geplaatst door jackvanlommel op 13 december 2017 om 23u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.