Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Dwars door het middelpunt van Vlaanderen..

 • Weet u 29 oktober 2017 nog niet waar jullie naartoe gaan met de MTB of ATB? Denk dan hier zeker eens over na! De Muddevils organiseren dan hun 18 editie van de MTB toertocht 'Dwars door het middelpunt van Vlaanderen'.

  Klein Brabant

  Klein Brabant staat bij hen die het kunnen weten bekend als het centrum van Vlaanderen. Kortom, dwars door het middelpunt van Vlaanderen kan er dus worden gefietst langs velden, wegels en mooie bossen met spectaculaire singeltracks. Opvallend is, dat er dit jaar vele privé eigendommen opengesteld worden om wederom éénmalig te kunnen genieten van diversiteit in het prachtige landschap tijdens deze toertocht.

  Afstanden en starttijden

  Er zijn drie prachtige routes uitgezet, 22, 37 en 53 km offroad plezier. Starten kan tussen 8 en 11 uur bij de sporthal aan de sportlaan 7 te Sint Amands. 'Dwars door het middelpunt van Vlaanderen' zal jullie het gevoel meegegeven van de beleving 'op den vreemden bodem' te vertoeven in eigen land.. Véél plezier zondag.

  Ben jij iemand die graag even 10 minuten vrij maakt om wat op papier te zetten over deze tocht? Stuur dan een mailtje naar info@mtb-you.be tav van Admin Guy. Beschrijf beknopt jouw ervaring over deze tocht en wij doen de rest netjes verwerken in een keurig verslagje en plaatsen(eventueel) jouw naam onder het verslag. Waarvoor dank..

  Hak
  Geplaatst door mghak op 26 oktober 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.