Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Eindejaarsproject door 6LOSP 2018..

 • Zottegem - Lloyd Sprangers, Gilan Verhecken en Alex Ludica, drie eindejaarsstudenten die de opleiding lichamelijke opvoeding sport(LOSP) volgen, organiseren in het kader van hun eindproject op 18 februari 2018 een wervelende mountainbike toertocht.

  Hoogtemeters

  Wie de omgeving van Zottegem een beetje kent, die weet dat er leuke routes kunnen worden uitgezet met redelijk wat hoogtemeters. Deelnemers kunnen dus kiezen uit 32 of 50 km. De kortste route bevat ongeveer 460 Hm en de 50 km 866 Hm. Voor de liefhebbers van een pittige toertocht zeker een uitdagend parcours. Er kan worden gestart vanaf de sporthal van het Koninklijk Ateneum aan de Wurmendries 42 tussen 8 en 11 uur.

  Bewaakte fietsenstalling

  Deze studenten doen er alles aan om een prachtige ochtend te voorzien van veel sportplezier op de mountainbike. Naast een sfeervolle bevoorrading is er ook nog een bewaakte fietsenstalling om jullie plezier niet te laten verknallen door dieven. Deelname kost € 5. MTB-You Benelux wenst de organisatie veel succes toe..

  Hak
  Geplaatst door mghak op 09 februari 2018 om 14u30
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.