Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: G-bikes X-mass nightride..

 • Westerlo -  Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de G-Bikes Mountainbike Friends op zaterdag 23 december 2017 de Christmas Nightride.

  Bijzondere groei

  Dit jaar gaat de organisatie door met de gestage groei van deze nightride. Hierdoor worden er wat zaken aangepakt zodat de deelnemers nog meer plezier ondervinden aan dit evenement. Het parcours wordt in 2017 volledig vernieuwd en zal voor velen een aangename verrassing zijn. Er is gekozen voor één te fietsen afstand van 40 km.

  Start en inschrijven

  Dit jaar kan er ook vrij worden gestart naar believen tussen 18.30 en 21 uur. Starten kan vanaf het lokaal Fanfare aan de Bosstraat 19 te Westerlo. Deze nightride wordt verreden voor het goede doel en alle inkomsten gaan dan ook indirect naar 'Riding for a better World'...

  Hak
  Geplaatst door mghak op 21 december 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.