Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Groep fietsende 'smokkelaars' bij de grens..

 • .. Na hun vrijlating werden ze later de gevreesde (vrienden)clan de 'Keybones' uit Rekkem..

  Het zou een prachtig verhaal kunnen zijn voor een spannende nieuwe serie over smokkelaars die de Frans-Belgische grens overstaken om de smokkelwaar te verhandelen in Rekkem. Echter, nee het is geen spannende nieuwe serie, maar wel een spannende en uitdagende tweedaagse weg en veldtoertocht te Rekkem. 

  Keybones

  Een groep liefhebbers van zowel het fietsen op de weg als mountainbiken verzamelden zich enkele jaren terug te Rekkem en werden verenigd onder de naam VTT&MTB 'Keybones'. Jaarlijks organiseren zij hun smokkeltoertochten. Een toertocht die zowel op de weg als in het onverharde wordt verreden. De wegtoertocht heeft vier afstanden. 35, 55, 75 en 105 km. De ATB toertocht daarentegen heeft maar liefst zes afstanden van 25, 35, 45, 55, 65 en 75 km. Wie de omgeving van Rekkem een beetje kent weet dat voor de ATB toertocht, en ook de wegtoertocht het vrij pittig kan aavoelen in de beentjes.

  Inschrijvingen en start

  De inschrijvingen en start zijn aan de VBS Kasteeldreef 5 te Rekkem. Er kan gestart worden op zaterdag 11 maart 2017 voor de wegtoertocht tussen 7.30 en 14 uur die na 1 km verder volledig op Franse bodem zal worden verreden. Op zondag 12 maart 2017 is de ruimte voor de start iets minder lang en kunnen de mountainbikers starten tussen 7.30 en 10.30 uur, waarvan 30 km op Belgische bodem wordt gefietst en daarna weer Frankrijk in op een heuvelachtig parcours.

  Meer info: Klik hier..

  Geplaatst door mghak op 09 maart 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.