Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Heerlijke combinatie te Ertvelde..

 • Ertvelde - TC Houtland, ook plaatselijk bekend onder de naam 'De Augustijntjes' uit Ertvelde organiseren op 9 december 2017 de Houtland VTT & Houtlandse cyclotocht.

  VTT of MTB toertocht

  De VTToertocht of MTB toertocht heeft drie afstanden, 25, 38 en 45 km, maar er is speciaal voor de kids ook een route van 18 km. Inschrijven kan voor leden van de wielerbond aan 3 euro. Niet leden betalen 5 euro. Het parcours kent een rijke variatie aan ondergronden tussen bossen en veldwegen in de omgeving van Ertvelde. 


  Cyclo- of wegtoertocht

  Voor diegenen die toch nog graag op de weg fietsen, is er tevens een wegtoertocht met keuze tussen 2 afstanden van 38 of 50 km. Starten kan voor beide onderdelen vanaf de sporthal Hoge Wal aan de Guldensporenlaan 34 te Ertvelde tussen 8.30 en 14 uur.
  Geplaatst door mghak op 08 december 2017 om 11u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.