Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Krijgt Huldenberg een nieuwe Gilden-Invasie op zondag?

 • Voor alweer de 26e keer kunnen mountainbikers en andere ATB liefhebbers op 5 maart 2017 genieten van de prachtige omgeving rondom Huldenberg. Op deze zondag organiseren het MTB team Landelijke Gilde Loonbeek een ATB-MTB toertocht. Wie de streek goed kent weet dat het daar een echte uitdaging wordt voor velen. Vlaanderen heeft een rijke Gilden geschiedenis waar vele beroepsgroepen de basis legden voor de huidige bestaansvormen van onze gemeenten en steden. Wie weet komt er misschien weer een Gilden-Invasie vanuit de andere windstreken, maar dan op de fiets?

  Start en inschrijvingen


  Starten kan je tussen 8 en 10.30 uur vanuit de Sporthal de Kronkel, Gemeenteplein 2 te Huldenberg. Afstanden: 25km (350hm), 35km (560hm), 45km (700hm), 55km (860hm), 65km (1000hm).

  Flanders Kidstour
   
  Er is een speciaal behendigheidsparcours voorzien voor de jeugd van 6 tot 14 jaar die starten om 9 uur. De speciale begeleide MTB tocht start daarna om 10 uur voor afstanden tussen 15km en 25km. Kinderen onder de 12jaar rijden gratis.

  Meer info: Klik hier
  Geplaatst door mghak op 03 maart 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.