Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Limburg in de ban van MTB toertocht WTC 't Parck..

 • Houthalen - Op 28 januari 2018 wordt één van de mooiste MTB toertochten in Limburg verreden.

  WTC 't Parck

  Wieler toeristen club 't Parck uit Houthalen organiseert een prachtige toertocht. Onder de auspiciën van Fietspromo zijn er drie geweldige routes uitgezet. Er kan dus vrij worden gekozen voor 25, 35 of 45 km pittig 'mountainbike plezier'. Starten kan tussen 8.30 en 10.30 uur vanaf zaal Berkenveld aan de Bakkersstraat 22 te Houthalen. 

  Hoogtemeters

  Zoals reeds vermeld mogen deze afstanden als pittig worden ervaren. Voor de beginnende mountainbiker wordt het dus een echte uitdaging die het plezier voor het mountainbiken alleen maar zal versterken. De gevorderde mountainbikers weten wat hen te wachten staat en de hoogtemeters die elkaar opvolgen maken het dus echt lastig. De hoogteverschillen zijn niet extreem(max 180), maar het is de opeenvolging van de klimmen die een goed getrainde mountainbiker de nodige voldoening zal geven. Bij de bevoorrading wordt alles uit de (ijs)kast gehaald om jullie voldoende aan te sterken voor het tweede deel van de toertocht. Limburg heet u van harte welkom in Houthalen..

  Hak

  Geplaatst door mghak op 25 januari 2018 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.