Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: MTB- en wegtoertocht tijdens Belcantour..

 • Westouter staat op 21 mei 2017 in het teken van de Belcantour. Tijdens dit evenment worden zowel een mountainbike- als wegtoertocht verreden.

  Frans Vlaanderen

  Voor wie zich graag verdiept in historieke veldslagen moet zeker eens 'Googlen' op Frans Vlaanderen. Het levert veel interessante geschiedkundige informatie op over dit gebied in het uiterste Noord-westen van Frankrijk. Toch zullen beide toertochten starten vanuit het Belgische Westouter(Deelgemeente van Heuvelland in West-Vlaanderen. 

  Inschrijvingen en startlocatie


  Voor de Belcantoer is voorinschrijven tot en met 12 mei 2017 mogelijk. Natuurlijk kunt u ook inschrijven op de dag van de toertochten. Starten kan vanaf het huis Monsalvaet aan de Schomminkstraat 17 te Westouter. U kan voor alle toertochten inschrijven tussen 7.30 en 11 uur. De mountainbike toertocht heeft twee afstanden, 30 en 50 km. De wegtoertocht is onderverdeeld in 4 afstanden, 45, 75, 105 en 130 km.

  Meer info: Klik hier
  Geplaatst door mghak op 08 mei 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.