Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: MTB De LOVIE for LOVE..

  • De LOVIE is een organisatie die zich dagelijks inzet voor ruim zeshonderd cliënten met een verstandelijke beperking. Deze organisatie uit Poperinge kiest bewust voor een brede samenwerking met vrijwilligers om zo alles in goede banen te kunnen leiden. Vrijwilligerswerk is een waardevolle aanvulling op de professionele arbeid. 

    4e MTB toertocht

    Op zondag 10 september 2017 organiseren deze vrijwilligers de 4e MTB toertocht, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan de opvang van bovenvermelde cliënten. De prijzen zijn desondanks laag gehouden en schommelen tussen 3 en 5 euro. Ruime starttijden zijn tussen 7 en 12 uur. Inschrijven kan aan De Lovie, Krombeekseweg 84 te Poperinge. Met recht kunnen we schrijven dat deze MTB De Lovie er eentje is met LOVE als kenmerkende weergave..

    Meer info: Klik hier


    Geplaatst door mghak op 09 september 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.