Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: MTB Mastentop wil het beter, daarom geen beker..

 • Aanstaande zaterdag 12 augustus wordt de jaarlijkse MTB Mastentop toertocht verreden te Kasterlee. De organisatie is in handen van MTB Mastentop uit deze plaats in de Kempen. MTB Matsentop werd opgericht door enkele vrienden en is uitgegroeid tot een vaste waarde in het wielermilieu. De vereniging is ondertussen ook lid van de Vlaamse wielrijdersbond(VWB).

  Een beter milieu begint bij jezelf


  De vereniging wil nadrukkelijk aandacht schenken aan het milieu. 'Dit voelen we verplicht aan naar onze sponsoren, vrijwilligers en eigenaren van de privé natuur stukken die we doorkruisen. Tijdens de bevoorrading zullen er geen bekertjes meer worden meegegeven aan de deelnemers. Dranken zullen er zijn, maar hoe je deze toebedeeld krijgt kunnen jullie zien in onderstaand videofragment. Iemand met een camelbak, zal dus even wat meer moeite moeten doen, maar we gaan er vanuit dat er voldoende begrip wordt getoont', aldus een trotse organisator.

  Gedeeltelijk vernieuwd parcours

  Het parcours is in 2017 gedeeltelijk vernieuwd. Hier en daar zijn er met dank aan privé eigenaren enkele mooie attractieve gedeeltes ingelast. Daarom zijn de trackx pas vanaf woensdag 9 augustus beschikbaar. De organisatie vraagt daarom uitdrukkelijk op achteraf de privé gebieden te respecteren en de verbodsborden na de toertocht te respecteren. Er zullen wederom 4 geweldige afstanden zijn, met name 30, 40, 75 en 100 km. Voor de kids is er vanzelfsprekend de kidstoer.

  Meer info: Klik hier
  Geplaatst door Timothydevlaminck op 10 augustus 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.