Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: MTB-You & Bomberbike Quiz

 • Koolmijnlaan 201, 3582 Beringen
  Een uitdagend en afwisselend parcours vol actie en fun. Je rijdt dwars door de oude mijngebouwen en de funderingen. Tijdens dit parcours, inclusief mist en een lightshow, ga je de uitdaging aan met tal van obstakels:
  schuimbad waterval boomstammen afwisselende ondergronden slalom whipwhap mijnterril met pittige klim en spectaculaire afdaling ...
  Elke ronde doe je meer dan 100 positieve hoogtemeters onder leiding van de stevige beats van onze DJ's. Daarnaast kan je ook genieten van de optredens van onder andere een percussieband, koperblazers, … !
  *WAT KAN JE WINNEN
  - 2 VIP arrangementen ( snorkelen in Todi-duikcentrum, warm-koud buffet met versnapering en inclusief dranken + helikoptervlucht  ) - Of één van de 5 gratis deelnames.
  Meer info: http://www.bomberbike.be
  Een uitdagend en afwisselend parcours vol actie en fun. Je rijdt dwars door de oude mijngebouwen en de funderingen. Tijdens dit parcours, inclusief mist en een lightshow, ga je de uitdaging aan met tal van obstakels:schuimbad waterval boomstammen afwisselende ondergronden slalom whipwhap mijnterril met pittige klim en spectaculaire afdaling ...

  Elke ronde doe je meer dan 100 positieve hoogtemeters onder leiding van de stevige beats van onze DJ's. Daarnaast kan je ook genieten van de optredens van onder andere een percussieband, koperblazers, … !

  WAT KAN JE WINNEN
  - 2 x VIP arrangement ( snorkelen in Todi-duikcentrum, warm-koud buffet met versnapering en inclusief dranken + helikoptervlucht  )
  - of één van de 5 gratis deelnames.


  Neem deel aan de wedstrijd, klik hier!


  Meer info: http://www.bomberbike.be
  Geplaatst door jackvanlommel op 23 maart 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.