Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Maak er eens een ontzettend leuk weekend van..

 • Wij hebben nog een leuke tip voor de echte durvers die dit weekend(28/29 januari) nog niet weten waarheen. In Profondeville, een plaats nabij Namen organiseren de Raid Vikings een spetterend weekend voor mountainbikers en andere waaghalzen. 

  Eet, fiets, slaap en herhaal..

  Op zaterdag is er al een spetterende nachttocht door het dal van de Maas met prachtige uitzichten. Tijdens de Vikingavond worden de deelnemers verwend met allerlei spijzen en dranken uit de streek. De volgende dag wacht jullie een heuse prachtig uitgezette toertocht, waar de langste afstand(62km) voor de nodige kuitenbijters zal zorgen.

  Vikingskleding

  De leukste deelnemers met de leukste vikingkledij mogen zich aan leuke prijzen verwachten. Ook de mooiste foto's die achteraf worden gedeeld via social media zullen door de organisatie worden beloond. Al bij al een stoer weekend om naar uit te kijken! 
  Meer info: Klik hier

  MG Hak


  Geplaatst door mghak op 25 januari 2017 om 05u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.