Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Met Velofollies is het fietsseizoen nu écht van start gegaan!

 • De 11e editie van Velofollies lokte bijna 37.000 bezoekers in 2017. Het is een trend die mag worden vergeleken met vooraande jaren, aldus de organisatie.

  Cancellara

  Vooral de zaterdag werd druk bezocht, en dit had ermee te maken dat Fabian Cancellara zich van zijn beste kant liet zien. Opvallend was dit jaar de aanwezigheid van vele bekende namen uit het heden en verleden van de wielersport. Zo maakten Greg Van Avermaet, Sep Vanmarcke en Sven Nijs hun opwachting. Ook een delegatie van het team Lotto-Soudal onder leiding van Jürgen Roelandts waren 'acte de présence'.

  Elektrische fietsen

  Niet enkel het ruime aanbod van race- en mountainbike fietsen konden worden bewonderd, maar ook een ruim aanbod aan elektrische fietsen werden tentoongesteld. Er zijn een deel bakfietsen goed bezocht, met vele interesses uit binnen en buitenland voor de gepresenteerde modellen die met of zonder trapondersteuning waren.

  Fietsparcours met brug

  Tijdens deze editie werd een heus fietsparcours, inclusief brug gebouwd wat kon rekenen op veel belangstelling. Opvallend was dat er maar liefst 25 fietsmerken zich hierop lieten testen.

  Seminars 

  Voor de vele bezoekers waren er ook seminars, waar fietspositionering, voeding en training van de Bakala Academy vanuit het publiek op veel bijval kon rekenen. Velofollies profileert zich uiteindelijk als een heus Benelux-event, en dat was duidelijk te zien en te horen aan de talrijke opkomsten van de Fransen, Luxemburgers, Nederlanders en Belgen.

  Velofollies 2018

  Nu al zijn er meer dan de helft van de voorziene standplaatsen vastgelegd door geïnteresseerden voor de editie van 2018 die plaatsvindt van 19 tot en met 21 januari. Het zal dus haasten worden om nog een plaatsje te krijgen als standhouder. Aan de bezoekers een hartelijke dank voor uw bezoek in 2017, en graag tot volgend jaar!

  MG Hak 

   
  Geplaatst door Timothydevlaminck op 26 januari 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.