Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Mol-Balen wordt op 26 februari door de 'Wezels' veroverd..

 • Op 26 februari 2017 vindt de 26e editie plaats van d 'Wezelse MTB Toertocht'.

  Jubileumjaar passé

  In 2016 werd het jubileumjaar afgesloten met 2100 deelnemers aan de toertocht, wat al een hele toer is om te kunnen organiseren voor een vereniging. Het was een mooie editie, maar het was ook hard werken verteld een medewerker ons. Toch kijken we uit naar een leuke 26e edite, en wederom hebben we alles uit de kast gehaald om een prachtig parcours voor te schotelen. Diverse afstanden kunnen worden bedwongen naar ieders vermogen en daar zijn de Wezeltjes heel goed in. Er kan gekozen worden voor 25, 37, 48, 67 en/of 74 km door een prachtige omgeving. Ook in 2017 is er weer aandacht voor de kidstour van een pittige 15 km.

  Hoog gehalte singeltracks

  Het pracours is voor 80% onverhard en heeft een hoog gehalte aan singeltracks. De prachtige natuurgebieden 'De Lommelse Kattenbosserheide'en 'De Most' zullen bij vele mountainbikers respect afdwingen. De slingerende wegjes langs de Nete zorgen voor een afwisseling van de wacht, waarna weer het Kempische landschap voor leuke verrassingen zorgt.

  Fotograaf MTB-You benelux

  Op deze toertocht zal een fotograaf van MTB-You Benelux aanwezig zijn om zoveel mogelijk deelnemers te vereewigen op beeld. De foto's kunnen achteraf gratis worden gedownload in het fotoalbum.
  Geplaatst door mghak op 25 februari 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.