Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Omloop Vlaamse Ardennen, 28 januari 2017 veelbelovend..

 • Het beloofd, want de naamval 'Vlaamse Ardennen' doet menigeen kippevel krijgen, toch? 

  Omloop

  Er is hier met recht gesproken over een serieuze omloop. Als je bekijkt dat het Banhoutbos, de Scheldevallei, het Kluisbos, de Oude Kwaremont, de Patersberg en de Tiegemberg erin zitten, weten de meeste mountainbikers wel dat ze de borst nat mogen maken. De organisatie heeft er alles aan gedaan om uit de omgeving van Ingooigem de mooiste routes te halen.

  Anzegem

  Het wordt opletten geblazen voor personen die de omgeving niet goed kennen. De tocht wordt verreden in de omgeving van Ingooigem, maar start is in de Schellebellestraat 1 te Anzegem. Er werd gekozen voor vier fameuze afstanden, 35, 45, 55 en 70 km voor de straffe vrouwen en mannen. 

  Gratis 'botteramme me soepe' 

  Nadat de benen gepijnigd zijn kunnen de deelnemers na 3 bevoorradingen zich op het eind voldoen aan gratis boterhammen en soep. Niets staat een getrainde mountainbiker in de weg om de omloop van de Vlaamse Ardennen vervolmaken op zaterdag 28 januari 2017..
  Meer info: Klik hier

  MG Hak

  Geplaatst door mghak op 26 januari 2017 om 05u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.