Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Strafste Mountainbike van Vlaanderen..

  • Oudenaarde is komend weekend in de ban van Mountainbike van Vlaanderen, een driedaags evenement dat jaarlijks op de mountainbike kalender voorkomt. Op vrijdag 11-8-2017 is er een proloog voor de wedstrijdrijders van 3.1 km. Op zaterdag 12-8-2017 is er de 1e rit van wedstrijd over een afstand van maar liefst 148 km met 2460 hoogtemeters en op zondag 13 augustus wordt de laatste wedstrijd verreden over 100 km met 1600 hoogtemeters. 

    Manche MTB Kids series en MTB Toertocht


    Op zaterdag zijn er in de manche de Kids MTB series. De inschrijvingen hiervoor zijn vanaf 11 uur waarna tot 15.45 u alle leeftijdscategorieën hun wedstrijdjes kunnen verrijden. De deelname voor de Kids is volledig gratis! Op zondag is er een MTB toertocht. De afstanden variëren van 27, 40 tot 57 km. Start en aankomst is in de Tent Recreatiedomein de Donck aan de Donckstraat te Oudenaarde tussen 7.30 en 10.30 u. Deelname prijs verieert van 5 tot 7 euro. Alle deelnemers krijgen hun deelname bordje mee als aandenken..

    Meer info over de MTB toertocht: Klik hier
    Geplaatst door mghak op 10 augustus 2017 om 05u30
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.