Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Sylvester VTT wordt Sylvester@Halloween VTT..

 • De Haan - Zaterdag 28 oktober 2017 zijn we met een fotoreportage te gast tijdens de traditionele Sylvester VTT in De Haan. De foto's kunnen dan vanaf maandag30 oktober 2017 gratis worden gedownload in het fotoalbum.

  Ommezwaai

  Deze toertocht werd altijd verreden tussen Kerst en Nieuwjaar. In 2017 dus op 28 oktober tijdens de (school)herfstvakantie...
  De Sylvester VTT is vernoemd naar Halloween als Sylverster@Halloween VTT. Deze uitzonderlijke toertocht leidt de deelnemers door de prachtige duinengordel, het duinbos en de strandlijn van Wenduine tot Fort Napoleon(Ooostende Oost).

  Afstanden en inschrijven

  Er zijn drie prachtige routes uitgezet, 18, 25 en 45 km. Starten kan vanaf De nieuwe steenweg 74 in De Haan vanaf sportveld Haeneveld.


  Geplaatst door mghak op 25 oktober 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.