Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Tour for Life en een prachtige MTB clinic..

 • Tour for Life is een organisatie die zich inzet voor de strijd tegen kanker. In België kennen we al jarenlang 'Kom op tegen Kanker'. En toch, tour for Life is iets heel aparts, en een hele uitdaging.

  MTB Clinic door Wesley Floren

  Wesley Floren is een jonge getalenteerde Nederlandse veldrijder, maar hij vindt ook zijn studies belangrijk en wil die afmaken. In 2017 kende Wesley nogal wat tegenslagen en veel blessureleed, waaronder een sleutelbeenbreuk en knieproblemen die hem in het midden van het wielerseizoen maanden aan de kant dwong toe te kijken. Omdat Wesley ook een verdienstelijk mountainbiker is, en tevens zijn diploma's op zak heeft als outdoor specialist om les te kunnen geven, organiseert hij in maart 2018 een drietal mountainbikeclinics in wel het 'walhalla' van de Brabantse Wal. Deze clinics worden gegeven in het kader van zijn afstudeerproject. Maar, hij doet er nog eens een schepje bovenop. De opbrengsten van de clinics gaan naar Tour for Life..

  Wat is Tour for Life?

  Hou je echt van een regelrechte uitdaging op de fiets? Denk dan eens aan Tour for Life, want fietsen vanaf Italië naar Nederland is geen makkie! Tour for Life fiets je in acht etappes en er zitten maar liefst 17000 hoogtemeters in! Zeg nu niet dat het een tochtje van niks is, toch? Voor meer informatie over deze prachtige rit klik op één van bovenstaande links. Maar vooral.. Help Wesley Floren en neem deel aan een MTB Clinic en u zal versteld staan van wat allemaal mogelijk is op de mountainbike!

  Hak


  Geplaatst door mghak op 17 februari 2018 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.