Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Twee Molen VTT te Herzele..

 • Het mag duidelijk zijn, wanneer je slechts één molen bent voorbij gereden, dat je waarschijnlijk een pijltje hebt gemist..

  Ook wegrit

  WTC De Torenvrienden uit Herzele organiseren de jaarlijkse VTT Tweemolen toertocht op 15 oktober 2017. Men kan kiezen uit 3 afstanden, 25, 35 en 55 km. Het inschrijvingsgeld varieert tussen 3 en 5 euro afhankelijk van uw lidmaatschap of niet bij een wielerbond. Er kan worden gestart tussen 8 en 10.30 uur(55 km tot 10 uur) aan de CC De Steenoven, Kerkkouter 40. Voor diegenen die niet zo van het onverharde houden, er is ook een wegrit van 50 km. Velen denken dan, 50km maar? Deze administrator van MTB-You kan u verzekeren, en wie de omgeving van Herzele een beetje kent zal mij bijvallen, velen zullen blij zijn op het einde van dit wegseizoen dat er maar 50 km moet worden verreden. Het uitrijden van Herzele richting Vlaamse Ardennen is in dalende lijn, maar daarna volgen de pittige klimmetjes elkaar op..

  Meer info: Klik hier..

  Hak
  Geplaatst door mghak op 09 oktober 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.