Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: 'Ucom2bike' MTB toertocht te Mechelen..

 • Mechelen - Ucom2bike is een organisatie die zich integraal inzet voor verschillende goede doelen. Zij organiseren op 6 mei 2018 niet enkel een MTB toertocht, maar nog veel meer, waaronder wegtoertochten, moto-tochten en nog veel meer. Neem hiervoor een kijkje op de website.

  Starturen en inschrijven

  Vanaf de Mechelseweg 60 kan worden ingeschreven en gestart voor 20 en 35 km tussen 8 en 14 uur. De 50 en 75 km hebben een iets minder ruime start gelegenheid. Zij kunnen starten tussen tot maximaal 12 uur. De bevoorradingen zijn uitstekend te noemen. Op de 75 km zijn er maar liefst drie bevoorradingen en op de 50 km twee keer. De 35 km telt één bevoorrading.

  Bewaakte fietsenstalling

  Naast een ruime parkeergelegenheid zijn er ook nog gescheiden douche mogelijkheden en een schoonmaakstand voor de mountainbike. Tot 17 uur kan men tijdens de aprés bike de mountainbikes veilig stallen in de bewaakte fietsenstalling. 

  Hak
  Geplaatst door mghak op 29 april 2018 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.