Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Uitdagende fietsroutes bij '8 van Oost Brabant'..

 • Of je nu fanatiek of rustig een tocht fietst, op zondag 4 maart 2018 biedt de ‘8 van Oost-Brabant’ 
  aan mountainbikers en racefietsers weer een eigen sportieve uitdaging.
  Durf maar eens te kiezen voor een ATB marathonafstand van 120 kilometer! Maar ook op de andere afstanden van 100, 80, 60, 40 of 20 kilometer (zonder herhalingen) is het mooi om je eigen sportieve grens te verleggen. Deze prachtige ATB tocht door het afwisselende natuurlandschap van het Land van Cuijk mag je niet missen.
  Ook de 80 km op de weg voor de racefietsers is een prima afstand, zo aan het begin van het wegseizoen.
  Onderweg zijn er voor alle deelnemers verzorgingsposten voor een korte break en bij de finish is er gelegenheid om te douchen, de fiets af te spuiten en gezellig na te praten. Wellicht win je wel een prijsje bij de gratis loterij. 
  Start en finish zijn bij Fitland in Mill. Voor alle informatie kun je terecht op www.8vanoostbrabant.nl en op https://nl-nl.facebook.com/8vanoostbrabant.
  Het WielerCollectief Land van Cuijk hoopt de vele fietsliefhebbers opnieuw te laten genieten van de 16e ‘8 van Oost-Brabant’.
  Of je nu fanatiek of rustig een tocht fietst, op zondag 4 maart 2018 biedt de '8 van Oost-Brabant' aan mountainbikers en racefietsers weer een eigen sportieve uitdaging.Durf maar eens te kiezen voor een ATB marathonafstand van 120 kilometer! Maar ook op de andere afstanden van 100, 80, 60, 40 of 20 kilometer (zonder herhalingen) is het mooi om je eigen sportieve grens te verleggen. Deze prachtige ATB tocht door het afwisselende natuurlandschap van het Land van Cuijk mag je niet missen.

  Ook de 80 km op de weg voor de racefietsers is een prima afstand, zo aan het begin van het wegseizoen.

  Onderweg zijn er voor alle deelnemers verzorgingsposten voor een korte break en bij de finish is er gelegenheid om te douchen, de fiets af te spuiten en gezellig na te praten. Wellicht win je wel een prijsje bij de gratis loterij. Start en finish zijn bij Fitland in Mill.

  Voor alle informatie kun je terecht op www.8vanoostbrabant.nl en op https://nl-nl.facebook.com/8vanoostbrabant.

  Het WielerCollectief Land van Cuijk hoopt de vele fietsliefhebbers opnieuw te laten genieten van de 16e '8 van Oost-Brabant'.
  Geplaatst door jackvanlommel op 30 januari 2018 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.