Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: United Companies to bike Toertocht..

 • Op 7 mei 2017 organiseren United Companies to Bike(Een organisatie bestaande uit vrijwilligers van bedrijven uit Mechelen) een ATB tocht.

  Bewaakte fietsenstalling

  Deze organisatoren zetten zich al jaren in voor een goed doel. Er kan worden gestart vanaf het voetbalveld Procter en Gamble aan de Hombeeksesteenweg(kruispunt Uilmolenweg) tussen 8 en 12 uur voor de 50 en 70 km. Voor de 20 en 35 km kunt u starten tussen 8 en 14 uur. Er is een ruime parkeergelegenheid aan het Kellogs Pringles bedrijf, 500 meter voor de startplaats.

  Unieke bevoorradingen

  Voor de 70 km zijn er maar liefs drie bevoorradingen, voor 50 km twee stuks en voor de overige afstanden één keer. Verder is er een afspuitstand voor de fiets en zijn er douches voor vrouwen en mannen.

  Fotograaf MTB-You Benelux

  Op deze tocht zal een fotograaf van MTB-You aanezig zijn. De foto's kunnen twee dagen later gratis worden gedownload in het fotoalbum.

  Meer info: Klik hier
  Geplaatst door mghak op 03 mei 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.