Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Vijf studenten L.O. gesteund door Rudy De Bie..

 • Op 25 maart 2017 staat het domein Puyenbroeck te Wachtebeke in het kader van ATB en MTB fietsen. Vijf studenten lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen geven die dag een initiatieles offroad fietsen.

  Rudy De Bie en Kevin Van Hoovels

  Veldrit bondscoach Rudy De Bie en Kevin Van Hoovels zullen het gehele verloop scherp in de gaten houden en eventueel bijsturen die dag. Ook voor mountainbikers en veldrijders moeten de coaches in staat worden gesteld om zowel de jonge als oudere deelnemers de juiste instructies mee te geven in de vooral technische vaardigheden.

  Programma

  Vanaf 9 tot 13 uur kun je jouw fietsvaardigheid en techniek aanscherpen onder begeleiding van ervaren gediplomeerde coaches, waar er ruimte is om jezelf uit te leven op een pittig parcours. Na de lunch is er een heus evenement, waar de ervaren rotten zich 2 uur lang kunnen uitleven, door zoveel mogelijk rondjes te rijden op het ATB parcours. Er wordt gefiets in een team van 3, waar telkens 2 van de 3 kunnen genieten van de actie van anderen.

  Meer info: Klik hier
  Geplaatst door mghak op 24 maart 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.