Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Voor fun op de bike? Vergeet dan niet op 30 april 2017 Deurne(Diest)..

 • Op 30 april 2017 wordt te Deurne(Diest) de 23e editie van Bike Fun Team MTB toertocht verreden. De organisatie is in handen van het Bike Fun Team uit diezelfde plaats.

  Inschrijvingen en startlocatie

  Zaal De Sok aan de Hasseltsebaan 43 opent haar deuren tussen 8 en 10.30 u voor de inschrijvingen. Er is een bewaakte fietsenstalling, douches en bike wash aanwezig. Er kan worden gekozen uit vier afstanden, 26, 36, 48 en 65 km.

  De mooiste plekjes

  De mooiste plekjes uit de omgeving van Diest zullen worden bereden. De rode berg, Klitsberg, Steenkot, Stadswallen, Grasbos en veel meer zijn enkele bekende namen uit deze streek.

  Fotograaf MB-You

  Tijdens deze toertocht is een fotograaf van MTB-You aanwezig. De foto's kunnen dan vanaf dinsdagavond 2 mei 2017 gratis worden gedownload in het fotoalbum.
  Geplaatst door mghak op 26 april 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.