Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Zaterdag Vlaamse Ardennen, een toertocht en klassieker..

  • Ingooigem - Op 27 januari 2018 wordt alweer de 22e editie van de 'omloop Vlaamse Ardennen' verreden in Ingooigem. Koninklijke WielerClub Yvegem Sportief heet u zaterdag allen hartelijk welkom.

    Parcours, afstanden en starttijden


    Via de Streuvelsstreek gaat he richting de Vlaamse Ardennen. Er zijn maar liefst drie ruime bevoorradingen na de Patersberg in het kluisbos en voor het Banhoutbos. Wie de streek van Ingooigem een beetje kent, hoeft zeker niet te twijfelen aan een prachtige toertocht. Voor alle mountainbikers zijn er afstanden voorzien naar believen. Maar liefst vier routes kunnen worden gekozen, 35, 45, 55 en 75 km voor een ochtend puur MTB-plezier. Er kan worden gestart tussen 8 en 14 uur aan de Schellebellestraat 1. De starttijden zijn hier ruim omdat ieder op zijn eigen niveau de routes kan rijden zonder al teveel opstoppingen onderweg. Heerlijk, toch?..

    Hak


    Geplaatst door mghak op 23 januari 2018 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.