Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Zin in een exclusief biertje? 8 april 2018 eentje gratis..

 • Vessem - Voor de liefhebbers van een een heerlijk exclusief biertje moeten morgen 8 april 2018 in Vessem zijn. ATB Vessem organiseert de Beerze Brave veldtoertocht 2018

  Beerze Brouwerij De Gouden Leeuw

  De nieuwsgierigheid wint het bij mij vaak van het verstand. Vooral als het gaat om een exclusief biertje dat ik nog niet ken. Het zal mij 'hoogstwaarschijnlijk' morgen 8 april 2018 afdrijven naar Vessem. Ik ben niet de enige die me wel eens laat leiden door de geneugten des levens, toch? De bierbrouwerij Beerze, alwaar de Beerze Brave wordt gebrouwen steunt dan ook vele initiatieven in de omgeven. Ook ATB Vessem kan rekenen op de steun van deze brouwerij. Wie dus echt een keer het streekbier wil proeven na een mooie Mountainbike tocht, kan dit dus op 8 april te Vessem ondergaan. Let op, zorg ervoor dat u nooit gaat autorijden onder invloed van.. Carpoolen met een BOB is misschien wel een idee?

  Start en afstanden 

  Er zijn 3 mooie routes uitgezet van 25, 40 en 55 km. Starten kan vanaf Beerze Brouwerij De Gouden Leeuw aan Jan Smuldersstraat 24 te Vessem tussen 8.30 en 10 uur. Vorig jaar 2017 genoten bijna 1000 deelnemers van een fantastische toertocht. Nu zijn de weergoden ATB Vessem wel heel goed gezind. Morgen wordt het een mooie zonnige zondag. Geniet van heerlijke temperaturen.

  Hak

  Geplaatst door mghak op 07 april 2018 om 14u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.